Coaching

Herken je dat? Je wil zoveel maar je hebt daar niet altijd de ruimte voor. Je weet niet waar je moet beginnen. Je loopt vast.

Je lichaam vertelt je veel meer dan je denkt
Als je meer uit het leven wilt halen, je drijfveren wilt leren kennen of als je vast zit dan kan ik je daarbij helpen. Zodat het leven je (weer) meer voldoening geeft. Lichaamsgericht werken helpt je hoofd.

Process facilitation
In mijn sessies van een uur bied ik je een veilige ruimte om je eigen proces te doorlopen. Ik begeleid je door middel van lichaamsgerichte therapie. Want je lichaam vertelt je meer dan je denkt. Veel meer.  Waar loop je tegenaan? Wat houd je tegen? Wat als je zou weten dat al die dingen die je tegenhouden juist de opening zijn naar verdere ontwikkeling en groei?

Zo creëren we samen ruimte en dat geeft verlichting.  En jij ontdekt je ware potentie.

Psychoenergetics Practioner
Ik ben opgeleid als coach bij het Psycho Energetics Training Program. Een combinatie van mindfulness en praktische westerse lichaamsgerichte diepte-psychologie. Een mond vol en in het Nederlands: het verbinden van lichaam en geest.

Ook pas ik toe wat ik in mijn healing opleiding en de training Energetisch Waarnemen voor professionals heb geleerd. Bij de training Energetisch Waarnemen begeleid ik inmiddels drie groepen.

Ik doe ook sessies via Skype, mocht je te ver van Rotterdam afwonen

telefoon:
+31614045851
mail
bezoekadres:
De Kroon
Schiemond 20-22
3024 EE Rotterdam  

“The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.” 
~ Carl Jung ~