Reviews

Wat anderen ervan vinden…

Coaching

Anne-Marie en ik kennen elkaar via de opleiding ‘Energetisch Waarnemen voor Professionals’. Ze heeft enorm veel ervaring met coachen en jezelf positioneren. Omdat ik zelf ook coach ben, en graag wil groeien, kom ik regelmatig in haar praktijk voor een coachsessie. Anne-Marie heeft van nature een hele krachtige energie, die heel open is en prettig aanvoelt. Als coach heeft ze veel kennis van (energie)zaken en ze geeft je direct vertrouwen in jezelf. Tijdens het coachen laat ze een gelijkwaardige sfeer ontstaan, en van daaruit voelt het heel gemakkelijk om te leren en te groeien. Ze laat je zien, waar je jezelf nog tegenhoudt en hoe je dit kunt oplossen. Ze is heel praktisch en gaat met jouw flow mee. Waar jij behoefte aan hebt, weet zij vaak nog eerder dan jij zelf. Ze is scherp, liefdevol en heel puur. Alles mag en alles kan. Jij staat centraal. De coachsessies met haar zijn echt een cadeautje voor jezelf. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen.

Gineke Koot – Positive Personal Coach

Training

Deze inspirator moet je hebben! Iemand die zo snel kan prikkelen en schakelen zijn zeldzaam. Mensenkennis en inzicht en bovenal altijd in staat om te verbinden. Anne-Marie we missen je!

Hans Hilberts – projectleider social Gemeente Utrecht

Anne-Marie is een bevlogen professional met verstand van zaken. Ze weet als geen ander mensen in beweging te krijgen en vertrouwen te geven in hun eigen kunnen. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en heeft een prettige manier van overtuigen. Kortom Anne- Marie was een aanwinst in ons team!

Corrinne van Veldhuisen – programmamanager publieksdienstverlening Gemeente Utrecht

Women’s Circle

Een klein kijkje in de ervaring van de open vrouwencirkel van Anne-Marie, het was een fijne, spannende en wederom voedende cirkel.

Hoe het “simpelweg” zijn met elkaar als vrouwen zo voedend kan zijn begrijp ik nog steed niet helemaal maar telkens bloei ik er van op en komen persoonlijke thema’s, vraagtekens, stagnatie en wetenschappen die diep in me spelen naar boven om gehoord te worden, en herkend te worden waardoor er lucht bijkomt en mijn gevoel tot in de puntjes weer kan stromen en haar eigen gang kan gaan.

De tijd nemen om stil te staan bij wat is, ervaar ik als iets wonderbaarlijks dat ruimte biedt voor mijn reinste creatie, en vrouwelijke kracht (die iedereen in zich heeft): yin. Deze biedt stimulans aan de yang die ik veel leef in deze actie gerichte maatschappij. Wat een balans! Goud.💛 Dank je Anne-Marie voor het faciliteren 🌺

Gillian de Wilde – event coordinator Blue City 010