Het werk

Soms weet je niet wie je echt bent en ben je op zoek naar jezelf. Soms is jezelf zijn lastig omdat je beïnvloedt wordt door iets dat je hebt meegemaakt, door onderliggend trauma, door je opvoeding, door conditionering. Onbewust blokkeren we de onaangename emoties, impulsen, herinneringen en gedachten uit onze bewuste geest. Dit wordt allemaal in ons onderbewuste opgeslagen en door deze onbewuste krachten worden we ongemerkt geleefd. 

We merken vaak wel de effecten ervan in ons dagelijks leven. Bijvoorbeeld als je veel overdenkt, wanneer je niet goed bij je gevoel kunt komen, als je het lastig vindt om (langdurige) relaties aan te gaan of goed te houden, wanneer je constante stress ervaart, in het geval van depressie, in de vorm van rouw, bij conflicten op je werk of in je privé-sfeer.

We kunnen de krachten die diep onder de oppervlakte van ons bewustzijn liggen, vergelijken met een ijsberg waarvan het grootste deel onzichtbaar is. Mijn aanpak richt zich op het verkennen van deze onbewuste krachten op een diep, onderbewust niveau, vergelijkbaar met het werken onder het wateroppervlakte van de ijsberg.

Samen gaan we terug naar de oorsprong van de problemen, waarbij we werken in de energetische, relationele ruimte tussen ons om onbewuste. We halen verborgen informatie naar boven uit het onderbewuste. Het werken in het onderbewuste maakt het mogelijk om onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden te verwerken. 

Door onzichtbare krachten bewust en zichtbaar te maken en oud zeer te verwerken ontstaat meer keuzevrijheid, meer potentie voor zelfontdekking. Het maakt persoonlijke groei mogelijk en uiteindelijk ook transformatie. 

Mijn rol is niet om problemen op te lossen, maar om jou een ander perspectief te bieden op uitdagende situaties en het verwerken ervan te faciliteren. Ik begeleid je in het proces van jezelf zijn en worden, waarbij de integratie van lichaam, geest en ziel centraal staat. In ons werk samen gaan we diep in op het herstellen van de verbinding met jezelf en anderen. 

Mijn manier van werken noem je Psycho-energetische therapie en streeft naar de integratie van lichaam, geest en ziel voor een diepere verbinding met jezelf en anderen. Waar je ook bent of wat je ook overkomt. Overal jouw juiste energie. 

Anne-Marie Delfgaauw