Procesgroep Energetisch Waarnemen jaar 1 september 2021

Een procesgroep ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling

Tijdens je leerjaar Energetisch Waarnemen kun je af en toe een persoonlijk thema tegenkomen. Iets waarbij je meer ondersteuning kunt gebruiken en waar je meer inzicht in wenst. Dus los van hetgeen je leert bij het readen. We hebben daarom een groep in het leven geroepen om deze ondersteuning te kunnen bieden

Het werken in een groep is bedoeld om je eigen blokkades te identificeren en daarmee om te leren gaan. Door succesvol groepswerk train je je capaciteit om je tot jezelf en anderen te verhouden. Hierdoor voel je je comfortabeler en ben je beter in staat je eigen potentie te realiseren. De groep dient hierbij als het ware als een microcosmos.

Kortom
– 8 vaste deelnemers, 8 keer 1,5 uur de diepte in
– Covid-proof vanachter ons beeldscherm
– ter ondersteuning van je leerjaar Energetisch Waarnemen

Data
De bijeenkomsten zullen gemiddeld eens in de twee weken op woensdagochtend plaatsvinden. Startend in september. 

29-9 van 9.30 – 11.00
13-10 van 9.30 -11.00
27-10 van 9.30 – 11.00
10-11 van 9.30 -11.00
24-11 van 9.30 – 11.00
8-12 van 9.30 – 11.00
22-12 van 9.30 – 11.00
12-1 van 9.30 – 11.00

Investering
EUR 300,- excl. 21% BTW

Over mij
Ik ben opgeleid als pyschoenergetics practioner, in een vierjarige internationale opleiding http://psentraining.com/. Pyschoenergetics is een vorm van lichaamsgerichte diepte psychologie gebaseerd op mindful presence en embodiment. 

Ik heb een praktijk voor 1-op-1 coaching, ik begeleid groepen en assisteer Aukje in het derde jaar van Energetisch Waarnemen. Hier ondersteun ik bij vragen en het lichamelijk verwerken van energetische indrukken. Deze aanwezigheid zorgt ervoor dat de energie in de groep stabiel blijft gedurende de dag.

Heb je vragen? 
Dat kan! Stuur me een mail en stel je vraag. 

Wat anderen vinden van de procesgroep

Voor mij is de opleiding 2-ledig; mijn eigen ontwikkeling in het spirituele én het “technisch” leren readen.
De procesgroep was/is voor mij ontzettend belangrijk voor de eerste. Het is voor mij uniek en bijzonder fijn om met echt gelijkgestemden in een groep volledig open en met 100% vertrouwen samen te zijn. De dynamiek is geweldig. Met een vaste structuur zet AM een bijzonder sfeer neer waarbij iedereen maximaal wordt gestimuleerd zichzelf te zijn.
Iedere sessie was spot-on en ik ben altijd een ander mens na afloop. Net als een soort hele frisse, schone douche. Een cadeau aan mijzelf.

Arno

Het  onverwachte van wat naar voren kwam en en wat beleefd werd. De tijd om zorgvuldig woorden en nuances kiezen. Open saamhorigheid.

Het heeft voor ontspanning en vertrouwen gezorgd in het volgen van de opleiding en mijn ontwikkeling die zich aftekent

Nadaly

Het heeft mij verschillende dingen gebracht. Ten eerste heeft het op een hele mooie manier bijgedragen aan de groepsbinding; de bijeenkomsten waren open, respectvol en veilig. Hierdoor was er veel ruimte voor mensen om wat in hen leefde te delen wat vaak weer zorgde voor herkenning en daarmee ‘bonding’. Het was fijn om te ervaren dat je niet de enige was voor wie groei soms moeilijk en confronterend, maar ook verrijkend en de moeite waard was.

Wat ik erg mooi en intrigerend vond was hoe door het delen door 1 iemand er een kettingreactie inzette voor anderen. Het was ook heel interessant, omdat je nooit wist wat er getriggerd werd, dus het gaf een soort avontuurlijk, meanderende gevoel van “what’s around the corner?”; agenda-loos het proces laten leiden.

Bovenstaande maakte dat ik de sessies als zeer voedend heb ervaren en ze vormden een fijne pitstop om, tussen de dagelijkse beslommeringen door, even in een wereld van reflectie en verfijning te vertoeven.

Tot slot vond ik ze heel mooi complementair aan de EW trainingsdagen, juist omdat ze zorgden voor aarding (embodiment) vs het abstractere ‘derde oog’ werk tijdens de trainingsdagen. Daardoor kan je al het nieuwe dat wordt aangeraakt in de EW opleiding beter bespiegelen en integreren.
Cadeau aan jezelf!

Edo