Reviews

Wat anderen ervan vinden…

Procesgroep Energetisch Waarnemen

Voor mij is de opleiding 2-ledig; mijn eigen ontwikkeling in het spirituele én het “technisch” leren readen.
De procesgroep energetisch waarnemen was/is voor mij ontzettend belangrijk voor de eerste. Het is voor mij uniek en bijzonder fijn om met echt gelijkgestemden in een groep volledig open en met 100% vertrouwen samen te zijn. De dynamiek is geweldig. Met een vaste structuur zet AM een bijzonder sfeer neer waarbij iedereen maximaal wordt gestimuleerd zichzelf te zijn.
Iedere sessie was spot-on en ik ben altijd een ander mens na afloop. Net als een soort hele frisse, schone douche. Een cadeau aan mijzelf.

Arno

Het  onverwachte van wat naar voren kwam en en wat beleefd werd. De tijd om zorgvuldig woorden en nuances kiezen. Open saamhorigheid.

Het heeft voor ontspanning en vertrouwen gezorgd in het volgen van de opleiding en mijn ontwikkeling die zich aftekent.

Nadaly

Het heeft mij verschillende dingen gebracht. Ten eerste heeft het op een hele mooie manier bijgedragen aan de groepsbinding; de bijeenkomsten waren open, respectvol en veilig. Hierdoor was er veel ruimte voor mensen om wat in hen leefde te delen wat vaak weer zorgde voor herkenning en daarmee ‘bonding’. Het was fijn om te ervaren dat je niet de enige was voor wie groei soms moeilijk en confronterend, maar ook verrijkend en de moeite waard was.

Wat ik erg mooi en intrigerend vond was hoe door het delen door 1 iemand er een kettingreactie inzette voor anderen. Het was ook heel interessant, omdat je nooit wist wat er getriggerd werd, dus het gaf een soort avontuurlijk, meanderende gevoel van “what’s around the corner?”; agenda-loos het proces laten leiden.

Bovenstaande maakte dat ik de sessies als zeer voedend heb ervaren en ze vormden een fijne pitstop om, tussen de dagelijkse beslommeringen door, even in een wereld van reflectie en verfijning te vertoeven.

Tot slot vond ik ze heel mooi complementair aan de EW trainingsdagen, juist omdat ze zorgden voor aarding (embodiment) vs het abstractere ‘derde oog’ werk tijdens de trainingsdagen. Daardoor kan je al het nieuwe dat wordt aangeraakt in de EW opleiding beter bespiegelen en integreren.
Cadeau aan jezelf!

Edo

1-op-1 Coaching

Anne-Marie en ik kennen elkaar via de opleiding ‘Energetisch Waarnemen voor Professionals’. Ze heeft enorm veel ervaring met coachen en jezelf positioneren. Omdat ik zelf ook coach ben, en graag wil groeien, kom ik regelmatig in haar praktijk voor een coachsessie. Anne-Marie heeft van nature een hele krachtige energie, die heel open is en prettig aanvoelt. Als coach heeft ze veel kennis van (energie)zaken en ze geeft je direct vertrouwen in jezelf. Tijdens het coachen laat ze een gelijkwaardige sfeer ontstaan, en van daaruit voelt het heel gemakkelijk om te leren en te groeien. Ze laat je zien, waar je jezelf nog tegenhoudt en hoe je dit kunt oplossen. Ze is heel praktisch en gaat met jouw flow mee. Waar jij behoefte aan hebt, weet zij vaak nog eerder dan jij zelf. Ze is scherp, liefdevol en heel puur. Alles mag en alles kan. Jij staat centraal. De coachsessies met haar zijn echt een cadeautje voor jezelf. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen.

Gineke Koot – Positive Personal Coach

In-company training

Deze inspirator moet je hebben! Iemand die zo snel kan prikkelen en schakelen zijn zeldzaam. Mensenkennis en inzicht en bovenal altijd in staat om te verbinden.

Hans Hilberts – coach Gemeente Utrecht

Team Coaching

Anne-Marie is een bevlogen professional met verstand van zaken. Ze weet als geen ander mensen in beweging te krijgen en vertrouwen te geven in hun eigen kunnen. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en heeft een prettige manier van overtuigen. Kortom Anne- Marie is een aanwinst in ons team!

Corrine van Veldhuisen – programmamanager publieksdienstverlening Gemeente Utrecht

In-company mindfulness cirkel

Even stilstaan in het ‘nu’ en even aandacht en ruimte voor elkaar hebben voelt heel waardevol. Tijdens de meditatie laat ik even alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ varen en scan ik mezelf. En mijn gevoel kunnen delen en horen wat het met de ander doet en hoe het met de ander gaat zorgt voor een diepe verbondenheid.

Martha
🐱

Het online momentje is een hele fijne start van een (thuis)werkdag. Even voelen hoe je er zelf bij zit en horen hoe het met collega’s gaat. Juist in deze rare coronatijd, waarin we veelal werken op afstand, is het mooi om op deze manier toch de verbinding met elkaar te voelen en ervaringen uit te wisselen. Een uurtje uit de (werk)waan van de dag.

Femke van Ooijen – Contentredacteur Gemeente Utrecht

Online embodiment cirkel

Deelnemen aan een Cirkel onder begeleiding van Anne-Marie was een supermooie ervaring. In een rustig tempo brengt ze je naar een staat van zijn, waar je met al je aandacht kan kijken naar thema’s die je bezighouden. Veilig en in verbinding met de groep. Door middel van een groepsgesprek geef je samen betekenis aan wat je hebt gevoeld en gezien. Heel bijzonder hoe verbindend en hartverwarmend, ook al is het met mensen die je niet kent. Een aanrader!

Sabine de Zeeuw

Women’s Circle

Een klein kijkje in de ervaring van de open vrouwencirkel van Anne-Marie, het was een fijne, spannende en wederom voedende cirkel.

Hoe het “simpelweg” zijn met elkaar als vrouwen zo voedend kan zijn begrijp ik nog steed niet helemaal maar telkens bloei ik er van op en komen persoonlijke thema’s, vraagtekens, stagnatie en wetenschappen die diep in me spelen naar boven om gehoord te worden, en herkend te worden waardoor er lucht bijkomt en mijn gevoel tot in de puntjes weer kan stromen en haar eigen gang kan gaan.

De tijd nemen om stil te staan bij wat is, ervaar ik als iets wonderbaarlijks dat ruimte biedt voor mijn reinste creatie, en vrouwelijke kracht (die iedereen in zich heeft): yin. Deze biedt stimulans aan de yang die ik veel leef in deze actie gerichte maatschappij. Wat een balans! Goud.💛 Dank je Anne-Marie voor het faciliteren 🌺

Gillian de Wilde – event coordinator Blue City 010