Over mij

Naast mijn ruime achtergrond en ervaring in de corporate wereld ben ik opgeleid als pyschoenergetics practioner, in een vierjarige internationale opleiding: http://psentraining.com/. Als nascholing volg ik nog regelmatig workshops en een extra trainingsjaar van mijn opleiding. Ook organiseer ik jaarlijks voor deze opleiding een driedaagse workshop in Amsterdam met verschillende thema’s. 

Pyschoenergetics is een vorm van diepte psychologie waarbij ik mijn lichaam gebruik als tool om het proces van de cliënt te faciliteren. Psychoenergetics is gebaseerd op mindful presence en embodiment.

Daarnaast beheers ik de basisbeginselen van healing en heb ik de jaartraining energetisch waarnemen voor professionals gevolgd bij Aukje van de Vorstenbosch https://aukjevandevorstenbosch.com/. Bij haar assisteer ik momenteel in drie groepen energetisch waarnemen, twee groepen in hun tweede jaar en een groep in hun eerste jaar. Hierdoor ben ik meestal op vrijdag verhindert. 

Omdat we juist in deze tijden het nodig hebben om naar binnen te gaan en met onszelf, de aarde en de wereld om ons heen te verbinden . En omdat we juist nu elkaar nodig hebben organiseer ik wekelijks een online cirkel via Zoom.

Regelmatig begeleid ik een vrouwencirkel. Een vrouwencirkel bestaat uit zo’n 10 vrouwen. Het behelst een veilige omgeving waar de waarheid leeft, een plek waar healing en transformatie kan plaatsvinden. Momenteel is het nog mogelijk om je in te schrijven voor dit traject. 

Bij gemeente Utrecht ben ik momenteel interim coach van een team waar we werken aan zelforganisatie.

Het op deze manier kunnen begeleiden van clienten 1-op-1 en in groepsvorm en het samen zoeken naar de waarheid, de ware aard van de mens geven mij een diep gevoel van voldoening en betekenis.