In-Company

We hebben je nodig: stevig, zichtbaar, vitaal, inspirerend, bezield. Als leider, medewerker, MT-lid, op C-level, in je team. Overal jouw juiste energie.

Geïnspireerd werkt inspirerend
Want is het jou wel eens opgevallen hoe aanstekelijk het werkt als iemand helemaal in zijn of haar juiste energie zit? Als iemand doet wat ie moet doen? Dit aanstekelijke effect is wat ik binnen organisaties wil bereiken. Omdat dit bezielend leiderschap werkt als een lopend vuurtje en dat start bij jou persoonlijk.

Daarom is het mijn missie om jou jezelf écht te laten leren kennen zodat jij je met jezelf kunt verbinden. Wanneer jij lichaam, geest en ziel verbindt kun je veel betere verbindingen aangaan met jezelf, je collega’s, je teams, je medewerkers, je klanten, je opdrachtgevers.  Verbinding geeft de beste energie. Teams presteren beter met de juiste energie. En dit levert weer de beste resultaten voor je organisatie. Klaar als een klontje.

Mijn aanpak
Ik geloof in een open, sensitieve benadering, waarbij kwetsbaarheid en stevigheid hand in hand gaan, en waarbij je je gegrond, in je lijf en gecentreerd voelt. Ik erken het belang van een reflectief vermogen en het vermogen om ‘belichaamd’ te denken.

Ik vind het belangrijk om een omgeving te creëren waarin mensen zich vrij voelen om hun gedachten en emoties te delen. Ik koester de overtuiging dat door gelijkwaardigheid te omarmen en zonder oordeel te luisteren, een sfeer van vrijheid ontstaat. Deze benadering leidt tot een communicatie die niet alleen positiever is, maar ook een dieper niveau van begrip en verbinding teweegbrengt.

Ik maak juist binnen organisaties gebruik van mijn ervaring als pscyho energetisch therapeut en alles dat ik heb geleerd in mijn opleiding en nascholing.

Over mij
Ik sta stevig en gecentreerd in het leven. Ik ben niet bang om mezelf te zijn, kwetsbaar en om complexiteit aan te gaan. Ik kan met veel mensen op verschillende lagen makkelijk contact maken en werk graag samen. Gedoe en confrontaties schrikken me niet af. Ik maak het ingewikkelde simpel, ga naar de kern en houd het ondertussen lekker praktisch. Mijn diepgang en overzicht stellen me in staat om te begrijpen hoe de hazen lopen en hoe alles samenkomt. En dit alles doe ik met humor en veel energie.

Centraal in mijn manier van werken staat dat je zelf eigenaarschap neemt over je leerproces en dat je zelf leert om te vissen:

“Give a man a fish, and you feed him for a day, teach a man to fish and you feed him for a lifetime”

Mijn aanbod bestaat uit:
* 1-op-1 sessies met management en werknemers
* workshops
* trainingen
* het begeleiden van teams

Als ervaren facilitator op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zet ik mijn kennis en expertise graag in voor je bedrijf en medewerkers.

Neem contact met me op voor een maatwerk oplossing via +31614045851 of vul onderstaand formulier in dan neem ik contact met jou op.