Aanbevelingen

Wat zeggen anderen over mij?

Aanbevelingen van degenen die je voor gingen.

Procesgroep Energetisch Waarnemen

Voor mij is de opleiding 2-ledig; mijn eigen ontwikkeling in het spirituele én het “technisch” leren readen.
De procesgroep energetisch waarnemen was/is voor mij ontzettend belangrijk voor de eerste. Het is voor mij uniek en bijzonder fijn om met echt gelijkgestemden in een groep volledig open en met 100% vertrouwen samen te zijn. De dynamiek is geweldig. Met een vaste structuur zet AM een bijzonder sfeer neer waarbij iedereen maximaal wordt gestimuleerd zichzelf te zijn.
Iedere sessie was spot-on en ik ben altijd een ander mens na afloop. Net als een soort hele frisse, schone douche. Een cadeau aan mijzelf.

Arno

Het  onverwachte van wat naar voren kwam en en wat beleefd werd. De tijd om zorgvuldig woorden en nuances kiezen. Open saamhorigheid.

Het heeft voor ontspanning en vertrouwen gezorgd in het volgen van de opleiding en mijn ontwikkeling die zich aftekent.

Nadaly

1-op-1

Anne-Marie en ik kennen elkaar via de opleiding ‘Energetisch Waarnemen voor Professionals’. Ze heeft enorm veel ervaring met coachen en jezelf positioneren. Omdat ik zelf ook coach ben, en graag wil groeien, kom ik regelmatig in haar praktijk voor een coachsessie. Anne-Marie heeft van nature een hele krachtige energie, die heel open is en prettig aanvoelt. Als coach heeft ze veel kennis van (energie)zaken en ze geeft je direct vertrouwen in jezelf. Tijdens het coachen laat ze een gelijkwaardige sfeer ontstaan, en van daaruit voelt het heel gemakkelijk om te leren en te groeien. Ze laat je zien, waar je jezelf nog tegenhoudt en hoe je dit kunt oplossen. Ze is heel praktisch en gaat met jouw flow mee. Waar jij behoefte aan hebt, weet zij vaak nog eerder dan jij zelf. Ze is scherp, liefdevol en heel puur. Alles mag en alles kan. Jij staat centraal. De coachsessies met haar zijn echt een cadeautje voor jezelf. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen.

Gineke Koot – Positive Personal Coach

In-company training

Deze inspirator moet je hebben! Iemand die zo snel kan prikkelen en schakelen zijn zeldzaam. Mensenkennis en inzicht en bovenal altijd in staat om te verbinden.

Hans Hilberts – coach Gemeente Utrecht

Team Coaching

Anne-Marie is een bevlogen professional met verstand van zaken. Ze weet als geen ander mensen in beweging te krijgen en vertrouwen te geven in hun eigen kunnen. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en heeft een prettige manier van overtuigen. Kortom Anne- Marie is een aanwinst in ons team!

Corrine van Veldhuisen – programmamanager publieksdienstverlening Gemeente Utrecht

Super veel dank voor al het luisteren en goed advies en fijne tips die je gegeven hebt. Het voelt altijd als een warm bad om bij jou aan te sluiten.
Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen!

Cindy

Hartelijk bedankt voor al je hulp, de vele goede tips en handvaten die je hebt gegeven en je luisterend oor!
Het ga je goed en tot ergens is de toekomst!

René

Jij heel hartelijk bedankt voor al je wijze lessen, Anne-Marie! Dat heeft ons echt geholpen.Veel succes verder met je werk 😊!

Sandra

In-company mindfulness en support

Even stilstaan in het ‘nu’ en even aandacht en ruimte voor elkaar hebben voelt heel waardevol. Tijdens de meditatie laat ik even alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ varen en scan ik mezelf. En mijn gevoel kunnen delen en horen wat het met de ander doet en hoe het met de ander gaat zorgt voor een diepe verbondenheid.

Martha
🐱

Het online momentje is een hele fijne start van een (thuis)werkdag. Even voelen hoe je er zelf bij zit en horen hoe het met collega’s gaat. Juist in deze rare coronatijd, waarin we veelal werken op afstand, is het mooi om op deze manier toch de verbinding met elkaar te voelen en ervaringen uit te wisselen. Een uurtje uit de (werk)waan van de dag.

Femke van Ooijen – Contentredacteur Gemeente Utrecht

Online embodiment cirkel

Deelnemen aan een Cirkel onder begeleiding van Anne-Marie was een supermooie ervaring. In een rustig tempo brengt ze je naar een staat van zijn, waar je met al je aandacht kan kijken naar thema’s die je bezighouden. Veilig en in verbinding met de groep. Door middel van een groepsgesprek geef je samen betekenis aan wat je hebt gevoeld en gezien. Heel bijzonder hoe verbindend en hartverwarmend, ook al is het met mensen die je niet kent. Een aanrader!

Sabine de Zeeuw

Women’s Circle

Een klein kijkje in de ervaring van de open vrouwencirkel van Anne-Marie, het was een fijne, spannende en wederom voedende cirkel.

Hoe het “simpelweg” zijn met elkaar als vrouwen zo voedend kan zijn begrijp ik nog steed niet helemaal maar telkens bloei ik er van op en komen persoonlijke thema’s, vraagtekens, stagnatie en wetenschappen die diep in me spelen naar boven om gehoord te worden, en herkend te worden waardoor er lucht bijkomt en mijn gevoel tot in de puntjes weer kan stromen en haar eigen gang kan gaan.

De tijd nemen om stil te staan bij wat is, ervaar ik als iets wonderbaarlijks dat ruimte biedt voor mijn reinste creatie, en vrouwelijke kracht (die iedereen in zich heeft): yin. Deze biedt stimulans aan de yang die ik veel leef in deze actie gerichte maatschappij. Wat een balans! Goud.💛 Dank je Anne-Marie voor het faciliteren 🌺

Gillian de Wilde – event coordinator Blue City 010