Over mij

Naast mijn achtergrond en ruime ervaring in de corporate wereld ben ik opgeleid als PyschoEnergetics practitioner, in een vierjarige internationale opleiding: http://psentraining.com/. Om mijn kennis op dit vakgebied uit te breiden en te verdiepen volg ik frequent workshops, extra trainingsjaren en heb ik regelmatig supervisie. Jaarlijks organiseer ik voor de opleiding een driedaagse workshop in Amsterdam om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met dit levensveranderende werk.

Om mijn heldere waarneming te verruimen heb ik met veel plezier de training energetisch waarnemen voor professionals gevolgd bij Aukje van de Vorstenbosch https://aukjevandevorstenbosch.com/. Met Aukje werk ik samen in het begeleiden van de groepen waaraan zij lesgeeft. 

Naast mijn 1-op-1 werk faciliteer ik ook verschillende (online) groepen. Van een online mindfulness support groep voor een team bij gemeente Utrecht tot particuliere groepen.

Bij gemeente Utrecht begeleid ik als coach een team bij zelforganisatie en communicatie.

Ik woon heerlijk in Rotterdam met mijn man, tweeling van 13, twee katten en een hond. Ik houd van diepe gesprekken, de natuur en zinvol leven. En vooral ook van slechte grappen.