Over mij

Overal jouw juiste energie.

Stel je eens voor: Jezelf worden en zijn. Lichaam, geest en ziel geïntegreerd, voor een diepere verbinding met jezelf en met anderen. Overal jouw juiste energie hebben. In ons werk samen gaan we aan de slag met datgene wat je hiervan weerhoudt.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik de opleiding gevolgd tot psycho-energetisch therapeut en proces facilitator. In het bedrijfsleven beklom ik keurig de carrière ladder en voelde daar een enorme druk om te presteren. Zoveel druk zelfs dat dit leidde tot een burn-out. Ik was mezelf kwijt geraakt. Met een jonge, hoogbegaafde tweeling en een eveneens drukke partner lukte het me niet meer alle ballen hoog te houden. Het klinkt misschien raar maar deze burn-out is uiteindelijk de grootste gift in mijn leven gebleken. Het was hét moment om te onderzoeken waar die enorme druk in mezelf vandaan kwam.

Om dit te onderzoeken ben ik de 4-jarige opleiding Pyscho Energetics gaan doen. In deze opleiding en in dit werk heb ik de verdieping gevonden die ik miste. Ook heb ik mijn liefde voor leren teruggevonden, die ik ergens tussen de basisschool en de middelbare school was kwijtgeraakt. Sterker nog: ik vond iets waarvan ik niet wist dat ik er naar op zoek was: mijn roeping. Ik ben enorm nieuwsgierig naar wie wij ten diepste zijn als mens. Het was voor mij een vanzelfsprekende stap om in 2017 mijn eigen privé-praktijk in therapie en coaching in Rotterdam te beginnen om ook jou hierin te kunnen begeleiden.  

In mijn praktijk werk ik met professionals en expats, met mensen zoals jij en ik. Mensen met onderliggende chronisch mentale uitdagingen zoals depressie, angst, rouw, traumatische ervaringen en onverwerkte emoties. Met proceswerk begeleid ik jou om verloren delen van jezelf te ontdekken, zodat je een meer energiek, vervuld en authentiek leven kunt leiden.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van volwassenen door middel van proceswerk, pyscho-energetische therapie, energetisch waarnemen, lichaamsgerichte therapie en body-mind therapie. Door mijn holistische benadering kan ik de begeleiding bieden die aansluit bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik laat je anders naar je wereld kijken.

Wist je dat?

  • Ik leren inmiddels zo leuk vindt dat ik al 8 jaar van mijn opleiding heb afgerond, twee-wekelijks supervisie heb, in de Europese studiegroep zit die maandelijks bij elkaar komt en jaarlijks hun drie-daagse workshop in Amsterdam organiseer?
  • Ik ooit een boek mee-schreef voor VNO-NCW: Social media? social business! Een boek dat ik en een co-auteur liever “We didn’t start the fire” wilden noemen”?
  • Ik nu door dit te schrijven dat liedje in mijn hoofd heb?
  • Er sowieso vaak liedjes in me opkomen, waarbij de songteksten aansluiten bij wat er op dat moment speelt?
  • Ik samen met mijn man op zangles zit?