Over mij

Ik ben psycho energetisch therapeut. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld beter af is als we allemaal zo veel mogelijk ons ware zelf worden en zijn. Vandaar: overal jouw juiste energie.

Soms is het alleen lastig om te weten wie je werkelijk bent omdat je beïnvloedt wordt door onderliggend trauma, door je opvoeding en conditionering. Een bekende traumareactie is bijvoorbeeld wanneer je constant in je hoofd zit. En dus geen gebruik maakt van de wijsheid van je lichaam.  Of van de wijsheid van het universum.

Daarom werken we samen op diep niveau en gaan terug naar de origine van de problemen waar je nu tegenaan loopt. We werken met de energetische ruimte die ontstaat en de informatie die daar beschikbaar is. En mocht het je helpen, daar is veel over geschreven, dat noem je intersubjectiviteit.

Intersubjectivity, a term originally coined by the philosopher Edmund Husserl (1859–1938), is most simply stated as the interchange of thoughts and feelings, both conscious and unconscious, between two persons or “subjects,” as facilitated by empathy.

Het is mijn missie om jou jezelf écht te leren kennen zodat jij je eerst met jezelf kunt verbinden. Wanneer jij lichaam, geest en ziel verbindt kun je veel betere verbindingen aangaan met jezelf, je naasten, je vrienden, je collega’s, je teams, je klanten. Ik begeleid je daarbij

Centraal in mijn manier van werken staat dat je zelf leert om te vissen, zodat je zelf eigenaarschap neemt over je leerproces. Eigenaarschap en de regie nemen over je eigen leven maakt duurzame transformatie mogelijk. Daarbij kun je door gegrond te zijn in jezelf meer vervuld je leven richting geven.

Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.

Chinees spreekwoord

Ik ben opgeleid als psycho energetisch therapeut bij PyschoEnergetics Training Program, een vierjarige internationale opleiding: http://psentraining.com/. Om mijn kennis op dit vakgebied uit te breiden en te verdiepen volg ik frequent workshops, extra trainingsjaren (inmiddels 9!) en heb ik regelmatig supervisie en een studiegroep vanuit deze opleiding. Jaarlijks organiseer ik voor hen een driedaagse workshop in Amsterdam om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met dit levensveranderende werk.

Om mijn heldere waarneming te verruimen heb ik met veel plezier de training energetisch waarnemen voor professionals gevolgd bij Aukje van de Vorstenbosch https://aukjevandevorstenbosch.com/. Met Aukje werk ik samen in het begeleiden van de groepen in haar School for Energetic Perception

Met mijn man en tweeling van 16, twee katten en een hond woon ik heerlijk in Rotterdam. In mijn vrije tijd houd ik van goede gesprekken met vrienden, schilderen, muziek maken met mijn man, concerten bezoeken en van lekker borrelen. Kom vooral door met humor en hele slechte grappen, daar houd ik van.

Anne-Marie kijkt lachend uit over Rotterdam