Online moment voor teams

Betrokken, weerbaar en vitaal.

We leven in ongekend roerige tijden, zowel wereldwijd als op persoonlijk vlak. En dan komt er ook nog eens steeds meer werk bij. Om je werk goed te kunnen blijven doen wordt enorm veel veerkracht van je gevraagd. Hoe blijf je weerbaar en vitaal juist in deze uitdagende tijden? Verbinding met jezelf en de mensen om je heen is essentieel. We hebben elkaar nodig.

Het online moment

Het online moment is een moment van ontspanning, samenkomen en teamspirit, om zo tot jouw juiste energie te komen.

Wekelijks gedurende 8 weken komen we als groep bij elkaar en faciliteert Anne-Marie Delfgaauw een online moment om te ontspannen en te delen hoe het echt met je gaat.

Hoe ziet dat er uit?

We starten het uur met een korte mindfulness meditatie. Je wordt geïntroduceerd in de principes van ‘deep listening’, je leert echt naar elkaar luisteren. Vervolgens delen we met elkaar hoe het gaat. Wat gaay goed? Waar loop je tegenaan? Waar kun je nog meer steun van de groep voor gebruiken? Kortom we checken in bij onszelf en ook bij elkaar.  Ervaring is niet vereist.

Wat levert het je op?

  • Je begint de dag met energie;
  • Je begint de dag steviger vanuit jezelf;
  • Je ervaart de steun die er is;
  • Je merkt dat je er niet alleen voor staat;
  • Je begint de dag met een rustmoment;
  • Je bent je ervan bewust hoe het met jou en je collega’s gaat
  • Je voelt je meer verbonden;  

Vanuit deze plek start je verbonden, ontspannen en productief de dag.

Voor wie is het?

Voor iedere professional die vanuit huis werkt en of het teamgevoel mist. Je kunt met je eigen team, een project – of werkgroep deelnemen.

Maximale groepsgrootte

De maximale grootte van de groep is 8 vaste deelnemers en 1 facilitator.

Duur bijeenkomst

We komen wekelijks 1 uur bij elkaar voor 8 opeenvolgende weken.  Na 8 weken halen we het net op om te kijken wat er nog nodig is en hoe we eventueel verder gaan .

Vorm

Online via ZOOM. Dit moment kan ook op locatie worden gegeven.

Wie gingen er voor en wat vinden zij er van?

Het online momentje is een hele fijne start van een (thuis)werkdag. Even voelen hoe je er zelf bij zit en horen hoe het met collega’s gaat. Juist in deze rare coronatijd, waarin we veelal werken op afstand, is het mooi om op deze manier toch de verbinding met elkaar te voelen en ervaringen uit te wisselen. Een uurtje uit de (werk)waan van de dag.

Femke van Ooijen – Contentredacteur Gemeente Utrecht

Even stilstaan in het ‘nu’ en even aandacht en ruimte voor elkaar hebben voelt heel waardevol. Tijdens de meditatie laat ik even alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ varen en scan ik mezelf. En mijn gevoel kunnen delen en horen wat het met de ander doet en hoe het met de ander gaat zorgt voor een diepe verbondenheid.

Martha

Deelnemen aan een Cirkel onder begeleiding van Anne-Marie was een supermooie ervaring. In een rustig tempo brengt ze je naar een staat van zijn, waar je met al je aandacht kan kijken naar thema’s die je bezighouden. Veilig en in verbinding met de groep. Door middel van een groepsgesprek geef je samen betekenis aan wat je hebt gevoeld en gezien. Heel bijzonder hoe verbindend en hartverwarmend, ook al is het met mensen die je niet kent. Een aanrader!

Sabine de Zeeuw

Investering Inzet

Voor een op maat gemaakte prijsopgave kun je contact met me opnemen.