Hoe gaat een sessie?

PsychoEnergetics is een stijl van dieptepsychologie gebaseerd op een geïntegreerde body-mind aanpak. De mindful aanwezigheid van de practitioner ondersteunt, versnelt en versterkt het proces van verdieping en bewustwording van de cliënt. Zo worden de voorwaarden gecreëerd die nodig zijn voor significante, betekenisvolle en duurzame transformatie. 

Tijdens een sessie

In de sessie volg ik jouw proces en begeleid ik je naar plekken in jezelf waar het stagneert, plekken die opnieuw onderzocht moeten worden, waar je support nodig hebt en die opnieuw uitgedaagd zullen worden. Het doel van dit proces is om tot nieuwe inzichten te kunnen komen, nieuwe keuzemogelijkheden te zien om zo echte groei en verandering mogelijk te maken.

Bewustwording

Wil je veranderingen maken dan zul je met een andere bewustwording naar jezelf en je omgeving moeten leren kijken. Ik kan je daarin begeleiden door je andere manieren van denken aan te rijken, je uit te dagen je diepste overtuigingen te herzien, mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden te laten ervaren.

Hoe doe ik dat?

Ik maak daarbij gebruik van ‘deep listening’ ik luister met al mijn zintuigen, met mijn hele wezen en aanwezigheid ben ik getuige.

Kortom diep en betekenisvol werk om te worden wie je bent , vanuit daar de regie te nemen en zo een waardevol leven te kunnen leven.