Procesgroep Energetisch Waarnemen basisjaar September 2023

Een procesgroep Energetisch Waarnemen ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling

Tijdens je leerjaar Energetisch Waarnemen kom je af en toe een persoonlijk thema tegen. Je hebt dan wat extra ondersteuning nodig om via de relatie met een ander tot inzicht te komen. Dat is geen readen maar wel ontzettend belangrijk.

In de weken tussen de lesdagen Energetisch Waarnemen heb je in deze groep een plek waar je met elkaar werkt aan het verwoorden en hanteren van hetgeen tijdens de lessen in jou wordt aangeraakt.

Tijdens 9 online sessies geven we verdiepende ruimte aan persoonlijke processen en gevoelservaringen. Dit is belangrijk voor het verhelderen van een stevige innerlijke basis en een betrouwbare relatie met jezelf.

Kortom

– vaste groep deelnemers die allemaal dezelfde opleiding volgen
– 9 keer 1,5 uur
– samen de diepte in
– van achter je beeldscherm
– ter ondersteuning van je leerjaar Energetisch Waarnemen

Data

De bijeenkomsten vinden op vrijdagochtend plaats, meestal in de week na de lesdag. We starten daarmee in september. Zie hieronder de lijst met de exacte data.

29 september 9.30 – 11.00
20 oktober 9.30 – 11.00
24 november 9.30 – 11.00
22 december 9.30 – 11.00
2 februari 9.30 – 11.00
8 maart 9.30 – 11.00
29 maart 9.30 – 11.00
26 april 9.30 – 11.00
7 juni 9.30 – 11.00

Ter afsluiting organiseren we in juli een hele dag bij Anna Haen voor alle deelnemers aan de procesgroepen. We hebben een dag om met elkaar in persoon te werken aan embodiment en in levende lijve de holding container te ervaren en te leren hoe dat zelf te kunnen zijn en daarmee te leren werken. Deze dag is op vrijwillige basis en zal apart in rekening gebracht worden. (199,- EUR incl. BTW en incl. lunch).

Investering

EUR 337,50 excl. 21% BTW.  Bij afwezigheid of vroegtijdig beëindigen van het lesjaar is restitutie niet meer mogelijk.

Over mij

Ik ben afgestudeerd als PyschoEnergetics practitioner, in een vierjarige internationale opleiding PsychoEnergetics Training Program. PyschoEnergetics is een vorm van lichaamsgerichte diepte psychologie gebaseerd op mindful presence en embodiment. Jaarlijkse volg ik van deze opleiding bijscholing, neem ik deel aan de maandelijkse studiegroepen en heb ik met regelmaat supervisie. Ook organiseer ik de jaarlijkse workshop in Amsterdam.

Naast mijn procesbegeleiding bij onder meer de school voor Energetisch Waarnemen van Aukje van de Vorstenbosch heb ik een privé praktijk als therapeut. Daarnaast werk ik in het bedrijfsleven en voor de overheid als teamcoach, trainer en facilitator.

Heb je vragen? 

Dat kan! Stuur me een mail en stel je vraag. 

De ervaringen van degenen die jullie voorgingen

Voor mij is de opleiding 2-ledig; mijn eigen ontwikkeling in het spirituele én het “technisch” leren readen.
De procesgroep energetisch waarnemen was/is voor mij ontzettend belangrijk voor de eerste. Het is voor mij uniek en bijzonder fijn om met echt gelijkgestemden in een groep volledig open en met 100% vertrouwen samen te zijn. De dynamiek is geweldig. Met een vaste structuur zet AM een bijzonder sfeer neer waarbij iedereen maximaal wordt gestimuleerd zichzelf te zijn.
Iedere sessie was spot-on en ik ben altijd een ander mens na afloop. Net als een soort hele frisse, schone douche. Een cadeau aan mijzelf.

Arno

Het  onverwachte van wat naar voren kwam en en wat beleefd werd. De tijd om zorgvuldig woorden en nuances kiezen. Open saamhorigheid.

Het heeft voor ontspanning en vertrouwen gezorgd in het volgen van de opleiding en mijn ontwikkeling die zich aftekent.

Nadaly

Het heeft mij verschillende dingen gebracht. Ten eerste heeft het op een hele mooie manier bijgedragen aan de groepsbinding; de bijeenkomsten waren open, respectvol en veilig. Hierdoor was er veel ruimte voor mensen om wat in hen leefde te delen wat vaak weer zorgde voor herkenning en daarmee ‘bonding’. Het was fijn om te ervaren dat je niet de enige was voor wie groei soms moeilijk en confronterend, maar ook verrijkend en de moeite waard was.

Wat ik erg mooi en intrigerend vond was hoe door het delen door 1 iemand er een kettingreactie inzette voor anderen. Het was ook heel interessant, omdat je nooit wist wat er getriggerd werd, dus het gaf een soort avontuurlijk, meanderende gevoel van “what’s around the corner?”; agenda-loos het proces laten leiden.

Bovenstaande maakte dat ik de sessies als zeer voedend heb ervaren en ze vormden een fijne pitstop om, tussen de dagelijkse beslommeringen door, even in een wereld van reflectie en verfijning te vertoeven.

Tot slot vond ik ze heel mooi complementair aan de EW trainingsdagen, juist omdat ze zorgden voor aarding (embodiment) vs het abstractere ‘derde oog’ werk tijdens de trainingsdagen. Daardoor kan je al het nieuwe dat wordt aangeraakt in de EW opleiding beter bespiegelen en integreren.
Cadeau aan jezelf!

Edo