2-daagse in-company training ‘sterk op je werk’

Leuk dat je interesse hebt voor deze tweedaagse in-company training. Bij deze trainining sterk op je werk komen verschillende onderwerpen aan bod.

Voorafgaand hebben alle deelnemers een 20 minuten intake gesprek met de trainer. In dit gesprek komt de vraag wat de deelnemer zelf uit de training wil halen aan bod. Belangrijk zodat iedereen verantwoordelijk is voor hun eigen leerproces.

Wat komt aan bod?

In de tweedaagse zullen we aandacht besteden aan mentale weerbaarheid, waarom dit zo belangrijk is en hoe we het kunnen ontwikkelen.
We gaan het positieve effect ervaren van mindfulness en een goed contact met je lichaam hebben. Contact met je lichaam is nodig om goed te leren luisteren naar jezelf en anderen. Een voorwaarde voor effectieve communicatie en het hebben en behouden van goede relaties.
We besteden veel aandacht besteden aan het nut en noodzaak van reflecteren op eigen handelen.
Tot slot eindigen we met het belang van een gezonde levensstijl en zelfzorg en met het belang van het hebben van een goed support systeem .

Deelnemers gaan vol inspiratie naar huis met een praktisch plan voor toekomstige stappen om het geleerde toe te passen in het dagelijks leven.

Hoe leren we?

We maken gebruik van

  • huiswerkopdrachten om het geleerde te kunnen integreren
  • theorie en voorbeelden
  • praktische casussen die we met elkaar uitwisselen
  • veel oefenen met elkaar
  • lees en luistertips

Nazorg

Om ervoor te zorgen dat het geleerde in de praktijk wordt gebracht is het mogelijk om intervisie bij te boeken. Bij interesse vraag vooral om een prijsopgave.
Daarnaast is support in de vorm van 1-op-1 sessies mogelijk, bij behoefte aan verdere verdieping en integratie van het geleerde.

Investering

EUR 499 excl. BTW per deelnemer, bij een groep van minimaal 8 en maximaal 12 personen.

Meld je aan met je team