8 online bijeenkomsten ‘sterk op je werk’

Sterk op je werk in 8 online bijeenkomsten

De deelnemers kunnen de online bijeenkomsten vanachter hun beeldscherm bijwonen. We starten de wekelijkse bijeenkomst van 1,5 uur samen met een korte geleide mindfulness meditatie. Na een uitleg over het thema van die dag doen we een aantal oefeningen. Vervolgens wisselen we onze ervaringen, inzichten en wat we geleerd hebben met elkaar uit.

Iedereen gaat ‘naar huis’ met een korte huiswerkopdracht om het geleerde ook echt in de praktijk te kunnen brengen.

In de tweedaagse zullen we aandacht besteden aan mentale weerbaarheid, waarom dit zo belangrijk is en hoe we het kunnen ontwikkelen.
We gaan het positieve effect ervaren van mindfulness en een goed contact met je lichaam hebben. Contact met je lichaam is nodig om goed te leren luisteren naar jezelf en anderen. Een voorwaarde voor effectieve communicatie en het hebben en behouden van goede relaties.
We besteden veel aandacht besteden aan het nut en noodzaak van reflecteren op eigen handelen.
Tot slot eindigen we met het belang van een gezonde levensstijl en zelfzorg en met het belang van het hebben van een goed support systeem .

Maximale groepsgrootte

Om een veilige en prettige sfeer te kunnen creëren werken we met een vaste groep van maximaal 8 deelnemers.

Tijdsinvestering

Wekelijks 1,5 uur gedurende 8 opeenvolgende weken. Daarnaast krijgt iedereen korte oefeningen mee naar huis om het geleerde meteen in de praktijk toe te kunnen passen.

Vorm

Online via ZOOM, Skype of Teams

Investering

Per groep EUR 2995 excl. BTW

  • 8 online bijeenkomsten
  • praktische oefeningen, tips en tricks voor op je werk (en thuis!)
  • leestips
  • opnames van de meditaties

Meld je team nu aan