Aanwezig zijn

Cyclus van 5 keer gericht op embodiment en ‘deep listening

Nu is het moment

Juist in deze snel veranderende, onzekere en polariserende tijden is het essentieel om naar binnen te keren en om je met jezelf en vanuit daar met elkaar te verbinden. Om te luisteren naar dieper liggende wijsheid. Om aanwezig te zijn. Om vanuit daar eigenaarschap te kunnen nemen om echte veranderingen door te voeren. Om de regie te nemen over jouw leven.

Embodiment in Deep listening

Vanaf september start een nieuwe vaste groep die wekelijks bij elkaar komt.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: gronden, deep listening, embodiment, aanwezig zijn, bewustwording, loslaten.

Door deel te nemen aan deze 5-weekse cyclus leer je écht te luisteren naar jezelf en naar elkaar en de eeuwenoude wijsheid die in het sociale veld aanwezig is en gehoord wil worden. Het leren luisteren hiernaar is zo broodnodig om de uitdagingen van deze tijd op een nieuwe manier aan te kunnen gaan.

Wat brengt het je?

  • Verbondenheid met jezelf;  
  • Verbondenheid met de groep;
  • Je ervaart wat de kracht is van support geven en ontvangen;
  • Je leert vragen wat je nodig hebt;
  • Je bent je bewust van je eigen reacties en de wijsheid van je eigen lichaam;
  • Je traint je aanwezigheid en observatie vermogen;
  • Je maakt contact met je levensenergie;
  • Je maakt contact met de universele wijsheid;
  • Je voelt je verbonden en middenin het leven staan.

Hoe ziet dat eruit?

Deze online bijeenkomsten kun je thuis vanachter je beeldscherm bijwonen. We starten de bijeenkomst met een korte geleide mindfulness meditatie. Je wordt vervolgens geïntroduceerd in de principes van ‘deep listening’, écht naar elkaar luisteren. We oefenen om dit deep listening te ervaren, om écht te leren luisteren. Naar elkaar, de wijsheid van ons lichaam en naar de universele wijsheid die naar voren wil komen.

Maximale groepsgrootte en vaste groep

Om een veilige en prettige sfeer te kunnen creëren werken we met een vaste groep van maximaal 8 deelnemers en 1 facilitator.

Investering

5 keer 1,5 uur 180 EUR excl. 21% BTW

Data

De data in september volgen binnenkort.

Ja dit wil ik. Ik meld me nu aan

Stuur een mail aan reageer@annemariedelfgaauw.nl en laat je voor en achternaam achter om je aan te melden. Je ontvangt vervolgens een tikkie. Na betaling van het volledige bedrag is je aanmelding bevestigd.

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing there is a field. I’ll meet you there. When the soul lies down in that grass the world is too full to talk about

Rumi

“Without a sense of grounding in our deep self the upheavals in life can overwhelm us with fears and anxieties. If we can’t imagine a creative core within us, there can be no consistent source of centering, no peace or resting place. As all else seems to fall apart, the true self seeks to become more conscious. When in touch with it, we feel truly empowered and a surprising sense of inner peace can be experienced even amidst chaotic conditions.”

Michael Meade