Online embodiment cirkel

Ruimte creëren

We leven in ongekend roerige tijden: de pandemie, global warming, de oorlog in Oekraïne, veel persoonlijk leed. Om hierbij aanwezig te kunnen zijn wordt enorm veel veerkracht van ons gevraagd. Juist in deze uitdagende tijden hebben we het nodig om naar binnen te gaan en met onszelf, de aarde en de wereld om ons heen te verbinden.

We hebben ruimte nodig. Dit creëren we door steeds dieper in onszelf te zakken, te gronden en bij alles aanwezig te zijn. Zowel in onszelf als om ons heen. Ruimte voor nieuw potentieel. Broodnodig voor onszelf, voor de mensen om ons heen en voor de wereld.

Online embodiment cirkel

Deze online embodiment cirkel is een wekelijks moment om tot jezelf te komen, te ontspannen in wie je bent, aan te komen in je lichaam en van daaruit verbinding te maken met de groep.

Wanneer?

Iedere vrijdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur startend op vrijdag 18 maart 2022 via Zoom

Investering

De investering is EUR 15,- per bijeenkomst.

Aanmelden

Meld je aan door een mail te sturen met je naam en telefoonnummer. Ik zal je dan een tikkie sturen. Na betaling krijg je de zoom-link toegestuurd.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Deelnemen aan een Cirkel onder begeleiding van Anne-Marie was een supermooie ervaring. In een rustig tempo brengt ze je naar een staat van zijn, waar je met al je aandacht kan kijken naar thema’s die je bezighouden. Veilig en in verbinding met de groep. Door middel van een groepsgesprek geef je samen betekenis aan wat je hebt gevoeld en gezien. Heel bijzonder hoe verbindend en hartverwarmend, ook al is het met mensen die je niet kent. Een aanrader!

Sabine

Even stilstaan in het ‘nu’ en even aandacht en ruimte voor elkaar hebben voelt heel waardevol. Tijdens de meditatie laat ik even alle gedachten voor ‘straks’ of ‘morgen’ varen en scan ik mezelf. En mijn gevoel kunnen delen en horen wat het met de ander doet en hoe het met de ander gaat zorgt voor een diepe verbondenheid.

Martha