Women’s Circle 010

Een paar keer per maand komen we bij elkaar met de Women’s Circle 010 rondom een specifiek thema in Het Perspectief van De Kroon Rotterdam. Thema’s zoals verbinding, zijn en bevrijding.

Wat is een Women’s Circle?

Al eeuwenlang komen vrouwen bij elkaar om wijsheid en ervaringen uit te wisselen met elkaar. Door samen te komen in een women’s circle wordt een sacred space geopend, een betekenisvolle omgeving, waar door te delen en diep embodied te luisteren diepgang en ruimte ontstaat. Een veilige container waar de waarheid leeft, een plek voor healing en transformatie.

Wanneer is de volgende?

Op dit moment is er geen volgende bijeenkomst gepland.

Aanmelden

Aanmelden? Dat kan! Deze avonden zijn alleen toegankelijk voor vrouwen. Voor de continuiteit werken we met een vaste groep dames. Wil je graag meedoen dan kun je je aanmelden op welkom@annemariedelfgaauw.nl

Bijdrage

Er zal een bijdrage gevraagd worden voor deelname.

Ervaringen

Een klein kijkje in de ervaring van de open vrouwencirkel van Anne-Marie, het was een fijne, spannende en wederom voedende cirkel.

Hoe het “simpelweg” zijn met elkaar als vrouwen zo voedend kan zijn begrijp ik nog steed niet helemaal maar telkens bloei ik er van op en komen persoonlijke thema’s, vraagtekens, stagnatie en wetenschappen die diep in me spelen naar boven om gehoord te worden, en herkend te worden waardoor er lucht bijkomt en mijn gevoel tot in de puntjes weer kan stromen en haar eigen gang kan gaan.

De tijd nemen om stil te staan bij wat is, ervaar ik als iets wonderbaarlijks dat ruimte biedt voor mijn reinste creatie, en vrouwelijke kracht (die iedereen in zich heeft): yin. Deze biedt stimulans aan de yang die ik veel leef in deze actie gerichte maatschappij. Wat een balans! Goud.💛 Dank je Anne-Marie voor het faciliteren 🌺

Gillian de Wilde – event coordinator Blue City 010