1-op-1

Herken je dat? Je wil zoveel maar je hebt daar niet altijd de ruimte voor. Je weet niet waar je moet beginnen. Je loopt vast.

Je lichaam vertelt je veel meer dan je denkt
Als je meer uit het leven wilt halen, je drijfveren wilt leren kennen of als je vast zit dan kan ik je daarbij helpen. Zodat het leven je (weer) meer voldoening geeft. Werken met lichaamsbewustzijn helpt je hoofd.

Process facilitation
In mijn sessies van een uur bied ik je een veilige ruimte om je eigen proces te doorlopen. Ik begeleid je door gebruik te maken van lichaamsbewustzijn en deep listening. Want je lichaam vertelt je meer dan je denkt. Veel meer.  Waar loop je tegenaan? Wat houd je tegen? Wat als je zou weten dat al die dingen die je tegenhouden juist de opening zijn naar verdere ontwikkeling en groei?

Zo creëren we samen ruimte en inzicht en dat geeft verlichting.  En jij ontdekt je ware potentie.

Psychoenergetics Practioner
Ik ben opgeleid als proces facilitaor, therapeut, coach bij het Psycho Energetics Training Program. Een combinatie van mindfulness en praktische westerse diepte-psychologie werkend met lichaamsbewustzijn. Een mond vol en in het Nederlands: het verbinden van lichaam en geest. Met als doel je te helpen je eigen innerlijke waarden en levenskracht te vinden.

Ook pas ik toe wat ik in mijn healing opleiding en de opleiding Energetisch Waarnemen voor professionals heb geleerd. Bij deze trainig begeleid ik inmiddels meerdere groepen.

“The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.” 
~ Carl Jung ~