Ook ík vind het spannend om mezelf te laten zien

Ook ík vind het spannend om mezelf te laten zien

17 maart 2019 Coaching Personal Branding PSEN Verdiepingswerk Women's Circle 0

En nu nog een intentie voor meer klanten voor je eigen praktijk…

Intentie zetten

Deze app stuurt een vriendin nadat we weer een succesvolle aanmelding binnen krijgen voor een workshop ‘Transgenerational Haunting‘ die we organiseren eind mei. En daar zit wel wat in. Ik ben zo gewend om de marketing voor anderen te doen, en nu moet het ineens over mij gaan. Na het afronden van mijn opdracht voor Gemeente Utrecht eind vorig jaar heb ik besloten een volledige overstap naar mijn eigen praktijk te maken. En daar hoort dus ook mijn eigen personal branding bij. Dat waar ik anderen goed mee kan helpen…vind ik zelf super spannend.

Women’s Circle 010

Voordat ik twee weken naar Spanje afreis voor weer een trainingsweek en aansluitend een vakantie met mijn gezin prik ik een datum voor de eerste Women’s Circle 010. Bij terugkomst is er nog 1 week. Mijn collega therapeut Judith van Het Perspectief vraagt tijdens het theedrinken: ‘En, gaat het nog door?’ Ik hoor mezelf geen rechtstreeks antwoord geven, er omheen draaien, uitweiden, niet tot de kern komen. Met zachte hand blijft ze terugkomen op de vraag. En erkent ondertussen het kwetsbare proces waar ik me in bevind, ze herkent het nog van haar eigen start. Na een uurtje theedrinken en een goed gesprek denk ik: het is mooi geweest, genoeg van dat gedraal, aan de slag!’

Achter de bank

Mijn volgende stap: een Facebook evenement aanmaken om mensen uit te nodigen. En als je zo’n evenement aanmaakt moet je goed nadenken over wat de boodschap is en en hoe je die wilt communiceren. Oftewel je moet helder worden. Net als bij een intentie zetten ;-). Het maken van het evenement gaat verrassend snel. De grootste horde is kennelijk al genomen. Het online zetten levert echter weer de nodige stress op. ‘Kan ik me ergens achter de bank verstoppen? Ik ben er even niet!’ Die stress blijkt echter nergens voor nodig, zoveel positieve berichtjes uit allerlei hoeken en vriendinnen die hun best doen om ook hun vrienden aan te haken. Dames die melden dat ze er graag bij willen zijn de volgende keer maar dat ze deze keer helaas écht niet kunnen. Of ik alsjeblieft snel nog een keer een Women’s Circle wil organiseren. Binnen de kortste keren zit het evenement vol.

Moraal van het verhaal

Ook ík vind het super spannend om mezelf te laten zien. We moeten allemaal die hordes in onszelf nemen. En met de juiste support van vrienden, collega’s en de mensen om ons heen durven om die stap te nemen en ons kwetsbaar op te stellen. Het liefst het soort support dat precies die plek in zichzelf kent en heeft ervaren. Om dat te durven doen waar ons hart ligt. Zodat we die stap durven nemen en merken welk positief effect dat heeft.

En mocht je die mensen nou niet 1, 2, 3 in je omgeving kennen, dan weet je me te vinden, ik help je graag met jouw zichtbaarheid en personal branding :-).