Mijn diepste verlangen 

Mijn diepste verlangen 

12 december 2017 Coaching Energetisch Waarnemen PSEN Verdiepingswerk 0

Mijn mentale plaatje
In mijn jeugd stond voor mij altijd buiten kijf: ik ga carrière maken. Het liefst als arts en dan vooral een grote auto rijden. En nee hoor, ik hoef later geen kinderen. Het was een beeld dat ik voor ogen had. De basisschool vond ik dan ook heerlijk, nieuwe dingen leren. Op de middelbare school daarentegen was ik nauwelijks geïnspireerd. Ja het vak tekenen vond ik leuk. Maar ik was vooral geïnteresseerd in diepe gesprekken met vrienden, muziek (new wave!), dieren en paardrijden. Geneeskunde werd het niet omdat ik werd uitgeloot. Maar met Nederlands Recht kon ik mijn mentale plaatje ook nog wel invullen.

Coaching
De discrepantie tussen mijn mentale plaatje en mijn innerlijke wereld maakte dat ik bij Heineken voor het eerst bij een coach belandde.  Geen verbinding met mijn diepste drijfveren. Mijn mentale plaatje had geen antwoord op mijn existentiële vragen: Wie ben ik eigenlijk? Waarom doe ik wat ik doe? Wat is de reden van mijn bestaan? Wat is mijn diepste verlangen? Ik kwam bij een hele goede en fijne coach terecht en I loved it! Deze sessies voelden altijd als de lente, zo liep ik naar buiten. Ik genoot van de reizen door mijn emoties en diepere lagen en de verhalen die daar opgeslagen liggen. Wat een wereld! Daardoor kwam er ook een connectie met meer spirituele lagen, een wereld die ik van huis uit niet meegekregen had. Mijn ware liefde was gevonden.

Verbinding
Na inmiddels healing sessies, reading sessies, persoonlijke effectiviteitstraining, een healing opleiding, Psycho Energetics Training Program, een persoonlijke coach (nog steeds!) en sinds kort ook de intuïtieve perceptie opleiding geef ik veel meer ruimte aan deze diepere kant van mijn zijn. Dit brengt me in verbinding met mezelf, de mensen om mijn heen en heeft me mijn diepste verlangen getoond: verbinding

Op zoek naar je diepste verlangen
En dat is waar ik in mijn sessies met jou ook samen naar op zoek ga. Naar je diepste verlangen. De mooiste reis die er is.