Mijn grote liefde

Mijn grote liefde

27 januari 2017 Coaching PSEN Verdiepingswerk 2

Ik ben social media en digital marketeer. Dat is wat ik doe in het dagelijks leven en daar verdien ik mijn geld mee. Ik ben er goed in en het gaat me gemakkelijk af. Maar mijn hart gaat sneller slaan als ik het over mijn grote liefde heb.

Ik ben namelijk bezig met een opleiding tot coach . Ik reis 3 keer per jaar af naar Spanje  (oh en de afgelopen 2 jaren nog een keer naar de US, en naar Istanbul, Amsterdam, Parijs, München) om deze coachingsopleiding en workshops te volgen. En dat voor 4 jaar lang.  Naar een prachtige plek waar ik ontzettend veel leer door te ervaren en waar een hele fijne community is van medestudenten.

Mijn uitdaging
Als ik in Spanje ben, ben ik by far het gelukkigste mens van de wereld. Zelfs al voel ik me ongelooflijk klote door een moeilijk proces waar ik doorheen ga, ik zou op dat moment op geen andere plek willen zijn. For me this is real. En ik kom er altijd weer een stuk meer alive vandaan. Mijn uitdaging is om dit zelfde gevoel ook te vinden in real life.

Hoe doe ik dat?
Ik doe dat onder andere door met vriendinnen samen te werken en met leuke collega’s te praten. Door ‘echte’ gesprekken met hen te voeren want daar word ik zo gelukkig van. Iedere keer als ik terugkom van een trainingsweek of een workshop merk ik dat ik door mijn enthousiasme, mijn aliveness, collega’s enthousiasmeer. Zij delen dan hun realness met mij. Hun passie, hun angsten en hun dromen. Superboeiende gesprekken. Hierdoor ontstaat er ook nog eens enorm veel ruimte om goed mijn werk te kunnen doen. Alive. Daarbij kom ik ‘af en toe’ een randje van mezelf tegen waar ik weer heel erg in geïnteresseerd ben waarom dat zich nou weer aandient en leidt tot voer om te onderzoeken. PSEN in real business dus eigenlijk

Eigenlijk ben ik an actor
Vanochtend zei ik tegen een goede vriendin waar ik ook mee samenwerk: ‘Eigenlijk moet ik weer gaan bloggen. Maar waarover?’
Zij vertelde een leuke anekdote. In Amerika, in Hollywood als je aan een taxichauffeur vraagt: wat ben jij eigenlijk? Dan zal hij zeggen: ”an actor”. Zo ook als je het aan de serveerster vraagt: “an actor”.  Jij zegt nog steeds dat je social media en digital marketeer bent. Ga vertellen over wat je echt bezighoudt en schrijf daarover. Over hoe jij je PSEN learnings en coaching nu al toepast in de business. Dat is interessant, daar wil ik over lezen.

PSEN in business
Dus bij deze. Een nieuwe blog is geboren en dit keer zelfs onder mijn eigen naam. Anne-Marie Delfgaauw.

 

2 antwoorden

  1. rj schreef:

    mooie stap in een heel mooie richting. mag ik subscriber worden?

Reacties zijn gesloten.